Galerie foto

CAMERĂ DUBLĂ SAU TWIN STANDARD​

Această unitate de cazare este prevazuta cu pat matrimonial sau paturi separate in 18 m2, mocheta, birou, spatii depozitare, minifrigider, ventilator de tavan, TV ecran plat, canale prin cablu si cu vedere la curtea interioară.
Baie proprie cu duș tip walk-in este dotata cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite , prosoape mici si mari.​

house.png
minibar.png
television.png
shower.png
wifi (2)

CAMERĂ SUPERIOARĂ CU BALCON

Această unitate de cazare este prevazuta cu pat matrimonial in 25 m2, mocheta, birou, spatii depozitare, minifrigider, TV cu ecran plat si canale prin cablu . Balconul ofera un spatiu suplimentar camerei, cu vedere catre oras/gradina sau curtea interioară.

Baie proprie cu duș tip walk-in este dotata cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite , prosoape mici si mari .

house.png
minibar.png
no-sound.png
television.png
shower.png
wifi (2)
freesia.png
fireworks.png
mountain.png

CAMERĂ DUPLEX DE FAMILIE

Această unitate de cazare pe doua niveluri este prevazuta cu pat matrimonial in 35 m2, Aer Conditionat, parchet, canapea suplimentara extensibila, birou, spatii depozitare, minifrigider, TV cu ecran plat si canale prin cablu . Baie proprie cu duș tip walk-in este dotata cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite, prosoape mici si mari.

house.png
minibar.png
no-sound.png
television.png
shower.png
wifi (2)
air-conditioner.png
freesia.png
fireworks.png
mountain.png

Exteriorul pensiunii

Descoperă frumusețea și liniștea la Villa Santa Maria, o pensiune cu arhitectură mediteraneeană ce te va cuceri de la primul pas. O oază de liniște și relaxare oferind cazare confortabilă într-un ambient primitor, vila noastră dispune de o gradină de vară generoasă, unde te poți bucura de soarele cald și de aerul proaspăt. Cu o curte interioară amenajată cu grijă și locuri de parcare .

Interiorul pensiunii

Bine ați venit la Pensiunea Noastră! Vă invităm să vă relaxați într-un mediu unic, unde interiorul este decorat cu elemente adunate din toată lumea. Fiecare colțișor al pensiunii noastre spune o poveste diferită, iar picturile realizate de proprietarul nostru aduc un plus de originalitate si caldura .
Va asteptam si în spațiul nostru dedicat relaxării și socializării, unde vei găsi o sală de mese primitoare pentru servirea micului dejun și un spațiu de recreere minunat, completat de o grădină de vară încântătoare. Sala noastră de mese este amenajată cu gust și atenție la detalii, oferind o atmosferă caldă.